iHealth Start BPW Blood Pressure Wrist Monitor

0 Orders
#Ihealth 007
In stock
5,500L

Description

Përshkrimi

Monitorimi i presionit të gjakut është tepër i rëndësishëm, sidomos për personat që vuajnë nga hipertensioni.
Për të mundësuar matjen e presionit të gjakut në çdo moment të ditës, si kur jeni në shpi ashtu dhe jashtë saj iHealth ju vë në dispozicion aparatin e kyçit.
Krahas indikimit të vlerave të presionit sistolik, diastolik dhe pulsit, tregon dhe rastet kur keni arritmi.
Ruan në memorie 120 vlera.
Fiket vetë pasi mbaron matja.
Lehtësisht i transportueshëm.

Përdorimi

Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet:
-të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;
-të keni qënë në gjendje qetësie, për të paktën 5 minuta para matjes;
-të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë;
-të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.
Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi kyç.

Brand

Ihealth

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “iHealth Start BPW Blood Pressure Wrist Monitor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by