iHealth Track Smart Blood Pressure Monitor

0 Orders
#Ihealth 008
In stock
7,500L

Description

Përshkrimi

Monitorimi i presionit të gjakut është tepër i rëndësishëm sidomos për personat që vuajnë nga hipertensioni.
iHealth Track tregon:
-presionin sistolik;
-presionin diastolik;
-pulsin;
-arritminë nëse është e pranishme.
Në bazë të vlerave të përftuara nga matja, ngjyra e monitorit ndyshon;
-jeshile (parametra normalë);
-portokalli (prehipertension);
-e kuqe (hipertension).
Të dhënat e përftuara nga matjet mund të transferohen në smartphone-in tuaj nëse shkarkoni aplikacionin iHealth.
Funksionon me bateri.

Përdorimi

Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet:
-të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;
-të keni qënë në gjendje qetësie, për të paktën 5 minuta para matjes;
-të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë;
-të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.
Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi brryl, qëndrohet në pozicionin ulur, me dorën e drejtuar nga zemra.

Brand

Ihealth

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “iHealth Track Smart Blood Pressure Monitor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by