iHealth Wave

0 Orders
#Ihealth 010
In stock
8,500L

Description

Përshkrimi

Orë me një dizajn elegant, me shkëlqim që mund të kombinohet si me veshjet sportive, ashtu dhe me veshjet e zyrës.
Ka disa funksione:
-mat hapat;
-mat kaloritë e harxhuara;
-llogarit kohën gjatë të cilës merreni me not;
-llogarit distancën që përshkruani.
Të dhënat e përftuara mund të transferohen në smartphone-in tuaj, përmes aplikacionit përkatës.
I provuar kundër ujit deri në 50 metra thellësi.
Funksionon nëpërmjet baterive të litiumit.

Brand

Ihealth

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “iHealth Wave”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by