Imetec Med Nasal Aspirator

0 Orders
#Imetec 003
In stock
5,450L

Description

Përshkrimi

Aspiratori Imetec është zgjedhja e duhur për të liruar hundët e fëmijëve tuaj në pak sekonda.
Përdoret që nga dita e parë e lindjes.
Përmban 2 tuba nazalë me madhësi të ndryshme:
-një për fëmijë nga 0-3 muaj;
-një për fëmijë mbi 3 muaj.
Pajisjet janë prej materiali rezistent, ndaj pas përdorimit mund të lahen dhe sterilizohen lehtësisht.
Prania e 12 melodive të ndryshme shpërqëndron fëmijët dhe e bën proçesin më të pëlqyeshëm prej tyre.
Funksionon nëpërmjet baterive.

Përdorimi

Zgjidhet tubi nazal me madhësinë e duhur, duke u bazuar në moshën e fëmijës.
Pasi shtohet solucioni fiziologjik,
aspiratori vendoset në hundë dhe mbahet në pozicion të tillë, që formon një kënd 90 gradë.
Shtypet butoni i ndezjes.
Proçedura duhet të zgjasë vetëm pak sekonda dhe më pas aspiratori fiket, duke shtypur po të njëjtin buton me të cilin ndizet.

Brand

Imetec

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Imetec Med Nasal Aspirator”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by