Immuno Forte x 60 Gummies

0 Orders
#Sambucol 007
In stock
2,000L

Description

Immuno Forte x 60 Gummies

Fuqizues imuniteti me esktrakt të shtogut të zi, zink dhe vitaminë C në trajtë karamelesh gomoze.

Forconi sistemin tuaj imunitar me Sambucol Immuno Forte Black Elderberry plus Vitaminë C dhe Zink.

• I përshtatshëm për t,u përdorur nga fëmijët mbi 12 vjec

• Karamele të buta gomoze me shije të shkëlqyeshme

• Përtypen lehtësisht • Shtog i zi natyral i mbushur me flavonoide

• Nivele të larta antioksiduese

• Nuk përmban ngjyrues dhe ëmbëlsues artificiale

• Nuk përmban gluten, maja ose derivate të qumështit

• I përshtatshëm për vegjetarianët dhe veganët.

Nuk këshillohet përdorimi nga fëmijët nën 12 vjeç.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Konsultohuni me mjekun për përdorimin e këtij produkti nëse jeni nën mbikëqyrjen mjekësore, shtatzënë ose jeni duke ushqyer me gji.

Të mos merret me stomak bosh.

Ruajeni në një vend të thatë në temperature nën 25 ° C.

Përdorimi: Doza e rekomanduar ditore: Të rriturit: përtypni 2 karamele gomoze çdo ditë Fëmijët (mbi 12 vjeç): përtypni 1 karamele gomoze çdo ditë

Përbërësit:

Malt Syrup, Sugar, Glucose Syrup, Gelling Agent (Pectin), Vitamin C (Ascorbic Acid), Spray-Dried Black Elderberry Extract (Sambucus Nigra L.), Zinc Citrate, Acidity Regulator (Sodium Citrate), Raspberry Flavour, Acid (Citric Acid), Glazing Agents (Coconut Oil, Palm Oil, Carnauba Wax).

Brand

Sambucol

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Immuno Forte x 60 Gummies”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by