Intense Protect Creme SPF 50+

0 Orders
#
In stock
3,100L

Description

Intense Protect Creme SPF 50+

150ml

Avene Intense Protect 50+ është një lëng gjithëpërfshirës për mbrojtjen nga dielli për fytyrën dhe trupin që plotëson standardet më të larta si për lëkurën ashtu edhe për mjedisin.

– TriAsorB ™: filtri i parë organik i diellit me aftësinë për të thithur dhe reflektuar UVB, rreze të shkurtra UVA dhe rreze të gjata UVA, si dhe dritë blu të dukshme me energji të lartë. TriAsorB ™ është kombinuar me 3 filtra të tjerë të diellit për të krijuar një sistem të ri, 100% fotostabil *** dhe një sistem fotoprotektiv ultra-efikas: Tinosorb S (UVB-UVA), Uvinul A+ (UVA) dhe Uvinul T150 (UVB).

-Uji i Burimit Termik Avne: unik; aktiv zbutës, qetësues dhe anti-irritues që lë lëkurën të ndihet e butë dhe e rehatshme.

– Pre-tokoferil: një antioksidant i fuqishëm, derivat i vitaminës E.

Cilësi ultra e lehtë, ultra-ujë dhe djersë e mban lëkurën të hidratuar deri në 8 orë, depërton shpejt në lëkurë (3 sekonda) pa lënë vija të bardha.

Dielli miqësor me oqeanin filtron respekt për biodiversitetin detar **

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by