Intensive Anti-Spot Serum

0 Orders
#
In stock
5,320L

Description

Intensive Anti-Spot Serum

30ml

Trajtimi intensiv Korff White Silk Anti-Spot është një serum me cilësi mëndafshi me një veprim pastrues dhe kundër njollave. Me acid glikolik.

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Formulimi

Open chat
Powered by