Inthenso Burro Bagnodoccia

0 Orders
#
In stock
2,002L

Description

Inthenso Burro Bagnodoccia

150ml

Pastron thellë, duke ushqyer lëkurën e trupit.

Një larje e pasur dhe ushqyese e trupit që përkëdhel lëkurën e trupit duke rikthyer elasticitetin, mëndafshin dhe butësinë e saj.
Pastron thellësisht lëkurën e trupit duke respektuar barrierën e saj natyrore mbrojtëse në një mënyrë të butë dhe delikate falë veprimit sinergjik të algave Guam me Sericin dhe Shea Butter. Ka një veprim restaurues dhe e bën lëkurën më të butë, të mbrojtur dhe të parfumuar.

 

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by