Jardin Fleuri

0 Orders
#Ch Breton 008
In stock
5,990L

Description

Jardin Fleuri

Eau de Parfum – 100 ml

Parfum rinor dhe i gjallë i cili i jep femrës besimin e saj me aromën e tij të luleve të ngushtë por të sofistikuar dhe freskinë e gjelbër të pemëve. Sensualiteti, feminiteti dhe joshja është mesazhi i aromës me lule për të gjithë ata që e rrethojnë.

Brand

Christian Breton

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Tipi i lëkurës

Të gjitha tipet e lëkurës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jardin Fleuri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by