Jelek për trupin

0 Orders
#
In stock
4,900L

Description

Jelek për mbajtjen drejt të trupit

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Krahu dhe Klavikula

Open chat
Powered by