KalmaGas

0 Orders
#Pharmalife 0010
In stock
1,250L

Description

KalmaGas 

Shtesë ushqimore me karbon vegjetal dhe vajra esenciale të mentes dhe finokut.

30 tableta

KalmaGas -Mirëqenie dhe rregull për aparatin gastrointestinal.

Shumë efikas në eliminimin e gazit intestinal.

Është një preparat me bazë ekstraktesh karboni vegjetal nga pjesët e ahut dhe vajrave  esenciale të mentes dhe finokut, të cilat veprojnë së bashku në mënyrë që të ndihmojnë natyralisht eliminimin fiziologjik të gazit intestinal. Falë lëndëve të para KalmaGas vepron në një kohë të shkurtër, duke kontribuar në përmirësimin e tretjes dhe përthithjes së lëndëve nga aparati tretës, në nivel abdominal.

KalmaGas është i nevojshëm në rastet e meteorizmave dhe fryrjeve të tepruara intestinale.

  • Shumë efikas
  • Përthith më tepër sesa karboni normal
  • Eliminon në mënyre të shpejtë gazrat edhe substancat toksike
  • Aktivitet dezinfektues dhe qetësues, falë prezencës së vajrave esencial të mentes dhe finokut
  • Eliminon erërat e këqija që vijnë nga fermentimi i tepërt intestinal

 

Mënyra e përdorimit: 1-2 tableta, përpara vakteve kryesore.

Brand

Gas

Additional information

Formulimi

Sasia

30

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KalmaGas”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by