Kangavites Multivitamin & Mineral Tropical

0 Orders
#Solgar 017
In stock
2,270L

Description

Kangavites Multivitamin & Mineral Tropical

Multivitamina dhe minerale për fëmijë mbi 3 vjeç

Paketim x 60 tableta të përtypshme

Formulim në formën e tabletave të përtypshme, me shije frutash tropikale i krijuar posaçërisht për fëmijët mbi 3 vjeç.

28 përbërësit që ka në përmbajtje (ku përmendim: kalçium, magnez, hekur, jod, vitaminë C, vitaminë D, vitaminë B) së bashku me një dietë ushqimore të balancuar ju ofrojnë fëmijëve tuaj elementët e nevojshëm për një rritje sa më të shëndetshme.

Kalçiumi dhe vitamina D janë të rëndësishme për zhvillimin normal të kockave.

Vitamina D forcon sistemin imunitar, kurse jodi ndihmon në mirë-funksionimin e gjëndrës tiroide dhe në rritjen normale të fëmijëve tuaj.

Hekuri është i rëndësishëm për funksionet konjitive.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

I përshtatshëm për vegjetarianë dhe veganë.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 ose 2 tableta të përtypshme në ditë.

Përbërësit:

bulking Agents: (sucrose, fructose, mannitol, soya flakes, microcrystalline cellulose, maltodextrin, xylitol, palm oil, fatty acids, carrageenan, gum arabic, xanthan gum, pea starch, dicalcium phosphate), Calcium (as carbonate), Vitamin C (as sodium ascorbate), Fruit and Vegetable Powders: (carrot, red beet, strawberry, apple, broccoli, apricot) Magnesium (as oxide), Natural Flavourings: (including tropical, Prosweet, orange), Flavour Enhancers: (citric acid, malic acid), Anti-caking Agents: (silicon dioxide, vegetable stearic acid, vegetable magnesium stearate), Cellulose Gum, Natural Source Vitamin E (as D-alpha tocopheryl acid succinate), Niacin (vitamin B3, as nicotinamide), Potassium (as potassium chloride), Iron (as ferrous fumarate), Pantothenic Acid (as D-pantothenate, calcium), Soya Lecithin Powder, Zinc (as oxide), Vitamin B6 (as pyridoxine HCl), Choline (as bitartrate), Natural Source Beta-carotene, Riboflavin (vitamin B2), Thiamin (vitamin B1, as thiamin mononitrate), Manganese (as sulphate), Citrus Bioflavonoids, Inositol, Rose Hips Powdered Extract (4:1), Vitamin A (as retinyl palmitate), Copper (as gluconate), Folic Acid (as pterolymonoglutamic acid), D-biotin, Chromium (as picolinate), Iodine (as potassium iodide), Vitamin B12 (as cyanocobalamin), Vitamin D2 (as ergocalciferol), Selenium (as L-selenomethionine).

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kangavites Multivitamin & Mineral Tropical”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by