Kendakids Chocolate

0 Orders
#
In stock
1,560L

Description

Kendakids Chocolate 

400g

Kendakids është një përzierje e shijshme dhe natyrale për fëmijët aktivë. Kendakids është 100% britanike dhe pa vaj palme, vaj peshku ose ushqime të padëshiruara. Kendakids është ushqyes natyral me krem të plotë, DHA me bazë bimore dhe 23 vitamina dhe minerale për të mbështetur zhvillimin e fëmijës tuaj. Kendakids është miqësor me perimet dhe është i përshtatshëm për tre vjet.

 Përbërësit:

Whole milk, Lactose (milk), Skimmed milk powder, Vegetable oils (rapeseed, coconut, sunflower), Cocoa powder, Sugar, Natural flavourings, Inulin (Fructo-oligosaccharides), Calcium lactate, Calcium phosphate, Emulsifier (Monoglycerides of fatty acids), Whey protein (milk) Potassium hydroxide, Calcium citrate, Vitamin C, Choline Bitartrate, Sodium citrate, Potassium chloride, Inositol, Nucleotides, Taurine, Docosahexaenoic acid oil (DHA), Arachidonic acid oil (AA), Iron pyrophosphate, Zinc sulphate, Niacin, Vitamin E, Pantothenic acid, Ferric ammonium citrate, Copper sulphate, Vitamin A, Thiamin, Vitamin B6, Riboflavin, Manganese sulphate, Folic acid, Vitamin K1, Potassium iodide, Sodium selenite, Biotin, Vitamin D3, Vitamin B12.

Këshilla për alergjinë: Për alergjenët shikoni përbërësit.

Informacioni nutricial:

Nutritional values   Per 100ml Per 288ml serving
Energy KJ 327 943
Kcal 78 225
Fat g 3.1 9
Of which Saturates g 1.4 4
of which DHA mg 5.2 15
of which AA mg 5.2 15
Carbohydrates g 9.6 27.6
of which sugars g 8.8 25.4
Fibre g 0.8 2.3
Protein g 2.5 7.1
Salt g 0.1 0.2
Vitamins
Vitamin A mcg RE 63 180
Vitamin D mcg 1.1 3.2
Vitamin E mg α-TE 1.3 3.6
Vitamin K mcg 5.6 16
Vitamin C mg 12 34
Thiamin mg 0.08 0.24
Riboflavin mg 0.14 0.4
Niacin mg 0.83 2.4
Vitamin B6 mg 0.08 0.22
Folic Acid mcg 14 40
Vitamin B12 mcg 0.28 0.8
Biotin mcg 3 9
Pantothenic Acid mg 0.5 1.5
Minerals
Potassium mg 139 400
Chloride mg 59 170
Calcium mg 109 315
Phosphorous mg 69 200
Magnesium mg 14 40
Iron mg 1.3 3.7
Zinc mg 0.6 1.7
Copper mg 0.03 0.1
Selenium mcg 2.4 7
Iodine mcg 13 36
Others
Taurine mg 4.5 13
Choline mg 10 28
Inositol mg 14 40
Nucleotides mg 2.8 8

Përgatitja:

Hapi 1: Shtoni 250 ml ujë të ngrohtë, të zier më parë në një filxhan.

Hapi 2: Shtoni 50g, përafërsisht 3.5 lugë të mëdha, pluhur Kendakids.

Hapi 3: Përzieni derisa pluhuri të tretet.

Brand

Kendamil

Ju lutemi lexoni njoftimin vijues me kujdes. Shumica e profesionistëve të kujdesit shëndetësor bien dakord që ushqyerja me gji është shumë më e preferueshme sesa ushqimi me shishe sepse ka shumë përfitime si për ju ashtu edhe për foshnjën tuaj. Nëse po mendoni të ndryshoni gjërat nga ushqyerja me gji ose të kombinoni ushqyerjen e gjirit me qumështin formulë, ju këshillojmë që së pari të flisni me mjekun që ndjek ecurinë e fëmijës tuaj. Pasi të jetë marrë vendimi për të ndaluar ushqyerjen me gji, mund të jetë e vështirë të ktheheni mbrapsht. Ushqimi i pjesshëm me qumësht të formulë për foshnje, veçanërisht në javët e para të jetës, gjithashtu mund të zvogëlojë furnizimin e qumështit tuaj të gjirit. Nëse vendosni të ushqeni foshnjën tuaj me shtesë, është shumë e rëndësishme që të përdorni një qumësht formul për fëmijë gjatë gjithë vitit të parë.

Additional information

Mosha

3-10 v

I përshtatshëm për

,

Open chat
Powered by