Kendamil Medi+ Anti Colic

0 Orders
#
In stock
1,998L

Description

Kendamil Medi+ Anti Colic

400g

Formula Anti Kolike është për të vegjlit me dhimbje barku dhe kapsllëk. Kendamil Medi+ Anti Colic 100% britanike dhe pa vaj palme, vaj peshku ose ushqime të padëshiruara.Kendamil Medi+ Anti Colic është i përbërë natyralisht , DHA me bazë bimore dhe vitamina dhe minerale esenciale për të mbështetur zhvillimin e vogëlushit tuaj.

Përbërësit:

Glucose Syrup Solids, Lactose (from Milk), Vegetable Oils (Sunflower, Coconut, Rapeseed), Partially Hydrolysed Whey Protein Concentrate (from Milk), Galacto-oligosaccharides (from Milk), Milk Fat, Skimmed Milk Powder (from Milk), Starch (Maize), Magnesium Chloride, Choline Bitartrate, Potassium Chloride, Calcium Citrate, Tri Calcium Phosphate, Calcium Phosphate, Calcium Lactate, Sodium Citrate, Potassium Hydroxide, Ascorbic Acid, Docosahexaenoic Acid, Inositol, Arachidonic Acid, Taurine, Nucleotides (Cytidine-5’-monophosphate, disodium Uridine-5’-monophosphate, Adenosine-5’-monophosphate, disodium Inosine-5’-monophosphate, disodium Guanosine-5’ monophosphate), Iron Pyrophosphate, Zinc Sulphate, L-Carnitine, Vitamin E, Niacin, Calcium Pantothenate, Riboflavin, Copper Sulphate, Thiamin, Vitamin A, Vitamin B6, Manganese Sulphate, Potassium Iodide, Folic Acid, Sodium Selenite, Vitamin K, Vitamin D, Biotin, Vitamin B12.

Këshilla për alergjinë: Për alergjenët shikoni përbërësit.

Informacioni nutricial:

Brand

Kendamil

Ju lutemi lexoni njoftimin vijues me kujdes. Shumica e profesionistëve të kujdesit shëndetësor bien dakord që ushqyerja me gji është shumë më e preferueshme sesa ushqimi me shishe sepse ka shumë përfitime si për ju ashtu edhe për foshnjën tuaj. Nëse po mendoni të ndryshoni gjërat nga ushqyerja me gji ose të kombinoni ushqyerjen e gjirit me qumështin formulë, ju këshillojmë që së pari të flisni me mjekun që ndjek ecurinë e fëmijës tuaj. Pasi të jetë marrë vendimi për të ndaluar ushqyerjen me gji, mund të jetë e vështirë të ktheheni mbrapsht. Ushqimi i pjesshëm me qumësht të formulë për foshnje, veçanërisht në javët e para të jetës, gjithashtu mund të zvogëlojë furnizimin e qumështit tuaj të gjirit. Nëse vendosni të ushqeni foshnjën tuaj me shtesë, është shumë e rëndësishme që të përdorni një qumësht formul për fëmijë gjatë gjithë vitit të parë.

Additional information

Mosha

0-1 vjeç

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by