Kendamil Medi+ Lactose Free

0 Orders
#
In stock
1,998L

Description

Kendamil Medi+ Lactose Free

400g

Kendamil Medi+ Lactose Free është një formulë për të vegjlit intolerantë ndaj laktozës. Kendamil Medi+ Lactose Free 100% britanike dhe pa vaj palme, vaj peshku ose ushqime të padëshiruara. Kendamil Medi+ Lactose Free është përbërje natyrale, DHA me bazë bimore dhe vitamina dhe minerale esenciale për të mbështetur zhvillimin e vogëlushëve tuaj.

Përbërësit:

Dried glucose syrup, Vegetable Oils (Sunflower, Coconut, Canola), Whey protein concentrate (from milk), Anhydrous milk fat, Calcium caseinate (from milk), Calcium citrate, Calcium phosphate, Sodium Citrate, Potassium hydroxide, Potassium chloride, Choline Bitartrate, Magnesium Chloride, Vitamin C, Docosahexaenoic Acid, Inositol, Arachidonic Acid, L – Cysteine, Taurine, Nucleotides (Cytidine-5’-monophosphate, disodium Uridine-5’-monophosphate, Adenosine-5’-monophosphate, disodium Inosine-5’-monophosphate, disodium Guanosine-5’ monophosphate), Iron Sulphate, Zinc Sulphate, L-Carnitine, Vitamin E, Niacin, Calcium D Pantothenate, Copper Sulphate, Riboflavin, Thiamin, Vitamin A, Vitamin B6, Potassium Iodide, Manganese Sulphate, Folic Acid, Chromium Chloride, Sodium Selenite, Vitamin K, Sodium Molybdate, Vitamin D, Biotin, Vitamin B12.

Këshilla për alergjinë: Për alergjenët shikoni përbërësit.

Informacioni nutricial:

Nutritional values     Per 100ml
Energy kJ

kcal

  275

65

Fat g   3.5
Carbohydrate g   7
Of which Lactose mg   <6.5
Protein (N x 6.25) g   1.4
 Of which Whey protein g   0.85
Vitamins      
Vitamin A mcg-RE   54
Vitamin D mcg   1.5
Vitamin E mg-α-TE   1.7
Vitamin K mcg   3.4
Vitamin C mg   13.5
Thiamin mg   0.07
Riboflavin mg   0.12
Niacin mg   0.8
Vitamin B6 mg   0.03
Folate mcg DFE   26
Vitamin B12 mcg   0.2
Pantothenic Acid mg   0.7
Biotin mcg   2.6
Minerals      
Sodium mg   19
Potassium mg   84
Chloride mg   53
Calcium mg   47
Phosphorous mg   30.8
Magnesium mg   5.8
Iron mg   0.8
Zinc mg   0.5
Copper mg   0.05
Iodine mcg   15
Selenium mcg   2.6
Manganese mcg   13
Chromium mcg   <6.5
Molybdenum mcg   <9
Fluoride mg   <0.015
Others      
Taurine mg   5.6
Choline mg   21
Inositol mg   10.7
L-Carnitine mg   1.2
Nucleotides mg   3.2
Omega 3      
α-Linolenic Acid (ALA) mg   51
Docosahexanoic Acid (DHA – LCP) mg   16
Omega 6      
Linoleic Acid mg   520
Arachidonic Acid (AA – LCP) mg  

8.4

Përgatitja:

Hapi 1: Lani duart, pastaj sterilizoni enët tuaja të ushqimit sipas udhëzimeve të prodhuesit.

Hapi 2: Zieni ujin e freskët dhe lëreni të ftohet për 10 minuta para se të shtoni pluhur. Mos përdorni ujë të zbutur artificialisht ose të zier në mënyrë të përsëritur. Matni ujin e kërkuar në një shishe të sterilizuar.

Hapi 3: Duke përdorur lugën e dhënë, shtoni numrin e saktë të lugëve të niveluara në shishe. Përdorni skajin e drejtë brenda kapakut për të niveluar secilën lugë.

Hapi 4: Vendoseni në një kapak të sterilizuar dhe tundeni mirë që të tretet pluhuri. Hiqeni kapakun dhe zëvendësojeni me një thith të sterilizuar.

Hapi 5: Ftoheni në një temperaturë natyrale të trupit. Gjithmonë kontrolloni temperaturën e lëngut në kyçin tuaj përpara se të ushqeni fëmijën tuaj.

Për të ushqyer fëmijën tuaj, shtoni 1 lugë pluhur në secilën 30 ml ujë (të sapo zier dhe të ftohur). Ju lutemi referojuni udhëzuesit të ushqyerjes të treguar më poshtë dhe vini re se kjo tabelë duhet të përdoret vetëm si udhëzues. Të gjithë foshnjat janë të ndryshëm dhe mund të kërkojnë më shumë ose më pak nga sa tregohet. Kendamil Lactose Free duhet të ushqehet sipas kërkesës. Nëse keni nevojë për më shumë këshilla, flisni me profesionistin tuaj të kujdesit shëndetësor.

Feeding Guide (birth to 12 months)
Age of baby Weight of baby Water per feed* Scoops

per feed

Feeds
per 24 hours
kg lb ml
Birth-1 week 3.0 7 90 3 6
1-4 weeks 3.5 8 120 4 5
1-2 months 4.5 10 150 5 5
3 months 5.5 12 180 6 5
4-5 months 6.5 14 210 7 5
6-12 months 8 18 240 8 4

Brand

Kendamil

Ju lutemi lexoni njoftimin vijues me kujdes. Shumica e profesionistëve të kujdesit shëndetësor bien dakord që ushqyerja me gji është shumë më e preferueshme sesa ushqimi me shishe sepse ka shumë përfitime si për ju ashtu edhe për foshnjën tuaj. Nëse po mendoni të ndryshoni gjërat nga ushqyerja me gji ose të kombinoni ushqyerjen e gjirit me qumështin formulë, ju këshillojmë që së pari të flisni me mjekun që ndjek ecurinë e fëmijës tuaj. Pasi të jetë marrë vendimi për të ndaluar ushqyerjen me gji, mund të jetë e vështirë të ktheheni mbrapsht. Ushqimi i pjesshëm me qumësht të formulë për foshnje, veçanërisht në javët e para të jetës, gjithashtu mund të zvogëlojë furnizimin e qumështit tuaj të gjirit. Nëse vendosni të ushqeni foshnjën tuaj me shtesë, është shumë e rëndësishme që të përdorni një qumësht formul për fëmijë gjatë gjithë vitit të parë.

Additional information

Mosha

0-1 vjeç

I përshtatshëm për

,

Open chat
Powered by