Keratin Fibers

0 Orders
#
In stock
4,500L

Description

Keratin Fibers

25gr

Keratina mbulon një kokë të plotë të flokëve në sekonda me fibra natyrore të keratinës. Qëndrueshëm, me ngjyra dhe i padukshëm, është sekreti i miliona njerëzve në të gjithë botën.

Këto fibra natyrale janë të ngarkuara me elektricitet statik, kështu që ato lidhen natyrshëm me flokët tuaj ekzistues, duke krijuar vëllim dhe mbulim total me një rezultat të përsosur gjatë gjithë ditës dhe natës.

Brand

The Cosmetic Republic

Republika Kozmetike është një kompani e lindur në Barcelonë (Spanjë), fryt i zbulimeve të fundit të R&D në lidhje me flokët. Qëllimi është të ofrojë produkte unike të kujdesit të flokëve të nivelit të lartë që kombinojnë parimet më të mira aktive me zbulimet më të fundit të R&D. Pasioni për një flokë me pamje të shëndetshme e ka bërë #1 në flokë të shëndetshëm në 5 kontinente.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by