Kidal 400 IU Plus

0 Orders
#
In stock
1,330L

Description

Kidal 400 IU Plus

Vitamin D 400 IU Plus DHA

50 ml

Kidal 400 IU Plus është një suplement që përmban vitaminë D3 dhe DHA. Vitamina D ndihmon në zhvillimin kockor të fëmijës, në fuqizimin e muskujve si dhe merr pjesë në formimin e smaltit të dhëmbëve. DHA ndihmon në zhvillimin e trurit si dhe ndihmon sistemin nervor dhe shikimin.

Dozimi:

Merret 10 pika në ditë, direkt në gojë ose të holluara me ujë apo lëng tjetër.

Tundeni mirë përpara përdorimit.

 

Brand

Kidal

Additional information

Firma

ValueMED Pharma

Formulimi

I përshtatshëm për

,

Sasia

50 ml

Open chat
Powered by