Kids Omega 3

0 Orders
#Cytoplan 001
In stock
2,520L

Description

Kids Omega 3

100 ml

  • Ky vaj i lëngshëm peshku përmban nivele të shkëlqyera të acideve të yndyrave të rëndësishme omega-3 EPA dhe DHA. Ky vaj me aromë limoni vjen nga peshku i tërë trupit (pa mëlçi) dhe garantohet të jetë i pastër, i qëndrueshëm dhe pa ndotës.
  • Një shtesë e shijshme, e lëngshme, me vaj limoni me aromë limoni (omega-3) në shishe 100ml.
  • Ky vaj është vaj peshku për të gjithë trupin me një shije të mirë, limoni të butë (pa peshk fare – Ky është premtim!).
  • Të gjitha produktet e vajit të peshkut të shitura nga Cytoplan janë absolutisht të pastra, të qëndrueshme dhe nuk kanë asnjë gjurmë të ndotësve të oqeanit, metaleve të rënda etj. (Zbulimi tani është i mundur në një milion).
  • Përmban ekstrakt të limonit jeshil 7% dhe pa aromatizues ose përbërës artificialë.
  • Me një shije që gëzon fëmijët, vaji mund të merret drejtpërdrejt nga një lugë ose të përzihet me kos.
  • Një lugë çaji 5 ml ofron 673mg EPA dhe 462.5mg DHA.
  • Bërë nga peshq të tërë me vaj duke përfshirë sardele, anchovy, skumbri dhe harengë.
  • Nuk është përdorur mëlçi peshku sepse peshqit me vaj shpesh korren nga uji i ndotur ku metalet e rënda mund të grumbullohen në mëlçi.

DHA kontribuon në:

Mirëmbajtjen e funksionit normal të trurit (efekti i dobishëm merret me marrjen ditore prej 250mg DHA).
mirëmbajtjen e shikimit normal
Marrja e acidit dokosaheksaenoik (DHA) kontribuon në zhvillimin normal vizual të foshnjave deri në moshën dymbëdhjetë muajsh (efekti i dobishëm merret me një marrje ditore prej 100vmg DHA).
Marrja e DHA nga gratë shtatzana dhe nënat me fëmijë në gji kontribuon në zhvillimin normal të trurit dhe syve të fetusit dhe foshnjave me gji (efekti i dobishëm merret me një marrje ditore prej 200 mg DHA përveç 250 mg EPA dhe DHA).

DHA dhe EPA kontribuojnë në:

Mirëmbajtjen e presionit normal të gjakut (efekti i dobishëm merret me marrjen ditore të 3 g EPA dhe DHA).
Mirëmbajtjen e niveleve të triglicerideve në gjak (efekti i dobishëm merret me marrjen ditore të 2 g EPA dhe DHA).
EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionin normal të zemrës (efekti i dobishëm merret me marrjen ditore prej 250 mg EPA dhe DHA).

Çdo lugë çaji (5 ml) Vaj peshku Kids Omega 3 siguron afërsisht 673 mg EPA (acid eikosapentaenoik) dhe 462.2 mg DHA (acid dokosaheksaenoik)

Përbërësit:
Vaj i trupit të peshkut (nga harengë, sardele, açuge dhe skumbri); antioksidues (D Alpha Tocopherol), aromatizues (ekstrakt natyral limoni jeshil në një bazë vaj ulliri ekstra të virgjër)

Marrja e sugjeruar:

Bebet deri në 1 vjeç: 1 ml.
Fëmijët e moshës 1 deri në 2 vjeç: 1 ½ ml.
Fëmijët e moshës 2 deri në 5 vjeç: 2 ml.
Fëmijët e moshës 6 deri në 10 vjeç: 3 ml.
Fëmijët e moshës mbi 11 vjeç: 5 ml si shtesë ushqimore ose sipas përshkrimit të mjekut apo farmacistit.

Kundërindikimet:

Ky produkt nuk duhet të merret nga njerëzit me ndjeshmëri ndaj peshkut ose mungesa të mëlçisë.

Pa OMGJ, gluten, grurë, qumësht, aromatizues të panatyrshëm dhe ngjyrues të panatyrshëm.

Ruajtja:
Ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.

Brand

Cytoplan

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Sasia

100 ml

Veprimi

,

Open chat
Powered by