Kids Toothbrush ages 2-6

0 Orders
#Pierre Fabre 018-1
In stock
450L

Description

Elgydium Kids Toothbrush ages 2-6

ELGYDIUM KIDS moshat 2 deri 6 vjeç është një furçë dhëmbësh me një kokë të vogël që është krijuar posaçërisht për gojë të vogla. Fijet e saj të buta dhe të rrumbullakosura imët janë zhvilluar për të qenë të butë ndaj dhëmbëve dhe mishit të dhëmbëve. Fijet kanë një prerje konkave për t’iu përshtatur sipërfaqes së rrumbullakosur të dhëmbëve të qumështit.

E disponueshme në barnatore dhe farmaci.

  • Pamje argëtuese për të inkurajuar fëmijët
  • E butë për dhëmbët dhe mishrat
  • Dorezë e krijuar për duart e fëmijëve
  • Kapuçi mbrojtës: Higjenë optimale
  • Fijet prej tinex, ekstremitete të rrumbullakosura, larje jo abrazive

Fijet me ngjyrë në mes të kokës i ndihmojnë fëmijët të matin sasinë e duhur të pastës së dhëmbëve.

Doreza e saj ergonomike jo-rrëshqitëse e bën më të lehtë mbajtjen dhe një jastëk i vogël thithjeje në bazë e lejon atë të qëndrojë në këmbë.

Efektive për:

  • Prishja e dhëmbëve tek fëmijët

Përdorimi:
Për larjen e dy ose tre herë në ditë, në mënyrë ideale me pastë dhëmbësh ELGYDIUM Kids mosha 2 deri 6 vjeç.

Brand

Elgydium

Additional information

Laboratori

Pierre Fabre

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids Toothbrush ages 2-6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by