Korff Cure Make Up Concealer Brush

0 Orders
#Korff 017
In stock
2,464L

Description

Përshkrimi

Furçë e projektuar për të aplikuar korrektorin në çdo pjesë të fytyrës.
Vendosja rrumbullake e fijeve mundëson përhapjen e njëtrajtshme të korrektorit dhe krijimin e hijeve pa të meta.
Ngjyra e zezë dhe unaza metalike e bëjnë këtë furçë të duket elegante dhe profesionale.
Testuar dermatologjikisht.

Përdorimi

Aplikohet një sasi e vogël korrektori në zonat e dëshiruara.
Përhapet në mënyrë të njëtrajtshme nëpërmjet furçës me lëvijzje nga brenda jashtë.
Për puçrra ose depigmentime të lëkurës vendoset korrektori vetëm në zonën që duhet mbuluar.
Rekomandohet që pastrimi i furçës të bëhet me detergjentin larës Korff.

Brand

Korff

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Korff Cure Make Up Concealer Brush”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by