Krem per Duar Neutrogena jo Aromatik 75 ml

0 Orders
#Neutrogena 001
In stock
490L

Description

Krem duarsh, i markes Neutrogena.

I koncentruar, pa arome.

Mjafton nje lyerja e lehte me kete formule te pasur me glicerine.

Glicerina ka efekt qetesues dhe mbron duart tuaja te thata ose te cara.

Sasia 75ml.

Brand

Neutrogena

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem per Duar Neutrogena jo Aromatik 75 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by