Krem per Duar Neutrogena Light 75 ml

0 Orders
#Neutrogena 004
In stock
490L

Description

Krem per duart i markes Neutrogena.

Zbutje e menjehereshme e duarve me lekure te thare.

Absorbohet shpejt nga lekura dhe qendron per nje kohe te gjate.

Formula e pasur me glicerine, jo e yndyrshme, mbron duart edhe ne kushtet me te veshtira.

75 ml

Brand

Neutrogena

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem per Duar Neutrogena Light 75 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by