Elixir

0 Orders
#Kristalevo 001
In stock
3,000L

Description

Kristalevo  Elixir

50 ml

Elixir

Elixir vjen nga formulimi i veçantë që përmban farën e linit, vajin e arganit dhe vajin e embrionit të misrit. Një produkt profesional nga linja Kristalevo e krijuar për të vepruar në thellësi dhe për t’i dhënë elasticitet dhe energji të gjithë strukturës së flokëvë.

Pikat e forta:

  • Gjallëron strukturën e flokëve
  • Rimodelon strukturat e dëmtuara të flokëve të dobët.
  • Mbyll e kutikulatduke eliminuar kështu  ujin e tepërt.
  • Ringjall elasticitetin dhe shkëlqimin natyral të flokëve.

Përdorimi:

Pasi të keni larë flokët me shampon Kristalevo aplikoni Elixirin.

Masazhoni butësisht pjeset e dëmtuara të flokëve tuaj.

Lëreni për 5/10 minuta  mundësisht nën një burim nxehtësie.

Shpëlajeni dhe aplikoni një balsam nga linja Kristalevo.

Hapi i fundit është shpërlarja.

Përbërësit aktive:

Vaj nga fara arganit

Vaj liri

Vaj i embrionit të misrit

Brand

Kristaevo

Linja Kristalevo e BBCOS Pro Hair ofron produkte të trajtimit të flokëve në dy 2 aspekte: 1. mirëmbajtja 2. stilimi i flokëve. 1. Mirëmbajtja: Trajtimi me Eliksir Trajtim hidratues Locion hidratues Trajtimi ushqyes Locion ushqyes 2. Stilimi Kristale të lëngshme Krem për flokë me onde Xhel Shkumë Llak flokësh (pa gaz) Llak i fortë për flokët

Additional information

Sasia

50 ml

Veprimi

Forma

Spray

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elixir”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by