Kyçore E Thjeshte

0 Orders
#
In stock
500L

Description

Kyçore E Thjeshte

Shiritat mjekësorë të dorës janë ideale për artritin, fashitin, tendinitin, tenosinovitin, sindromën e tunelit të kyçit të dorës dhe shqetësime të tjera të ënjtjes së kyçit të dorës, dhimbje, humbje dhe ndrydhje për shkak të punës, bërjes sport dhe rehabilitim.
Përmirëson qarkullimin e gjakut më të shëndetshëm. Vërtetë e përshtatshme për ta veshur pa shtrënguar kyçet e dorës. Ofron mbështetje për kyçin e dorës për të lehtësuar lodhjen dhe dhimbjen e kyçit.

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Per Kyçin

Tags

,
Open chat
Powered by