Kyçore Ndihmëse

0 Orders
#
In stock
800L

Description

Kyçore Ndihmëse

Për të imobilizuar lëvizjen e kyçit të dorës pa ndikuar në lëvizjen e gishtërinjve. Dizajni dhe elasticiteti unik siguron mbështetje të fortë për kyçin e dorës. Bllokimi i dyfishtë ndihmon në kapjen e fortë. Lehtë për tu aplikuar dhe hequr. Lehtësim i rehatshëm dhe i shpejtë i dhimbjes. E dobishme në të gjitha llojet e tendosjeve në dore. Gjithashtu i dobishëm në bursa, mikrotrauma dhe artrit.

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Per Kyçin

Tags

,
Open chat
Powered by