Lacalut® Flora 75 ml

0 Orders
#Lacalut 001
In stock
550L

Description

Lacalut® Flora 75 ml

Paste dhembesh kunder eres se keqe te gojes.

Pastë dhëmbësh me formulë të veçantë, e cila parandalon dhe trajton halitozën (erën e keqe të gojës).

Përmban përbërës specifik si zink glukonatpulegon, të cilët ndërveprojnë me komponimet e sulfurit dhe neutralizojnë erën e keqe të gojës.
Gjithashtu rregullon mikroflorën bakteriale të gojës.

Për përdorim të përditshëm.

Brand

Lacalut

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Sasia

75 ml

Kategoria

Higjena e gojës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lacalut® Flora 75 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by