Lacalut® Flora 300 ml

0 Orders
#Lacalut 002
In stock
730L

Description

Lacalut® Flora 300 ml

Shplarës goje, kundër erës së keqe

Shplarës goje me formulë të veçantë, e cila parandalon dhe trajton halitozën (erën e keqe të gojës) .
Përmban përbërës specifik si zink glukonatpulegon, të cilët ndërveprojnë me komponimet e sulfurit dhe neutralizojnë erën e keqe të gojës.

Gjithashtu rregullon mikroflorën bakteriale të gojës.

Produkt medicinal, i gatshme për përdorim.

Brand

Lacalut

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Sasia

300 ml

Kategoria

Higjena e gojës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lacalut® Flora 300 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by