Lacalut® White 75 ml

0 Orders
#Lacalut 005
In stock
470L

Description

Lacalut® White 75 ml

Pastë dhëmbësh zbardhuese.

Lacalut® White është dizenjuar për veprimin pastrues, zbardhues dhe mbrojtës ndaj kariesit të dhëmbëve.
Smalti i dhëmbëve dobësohet nga efekti rimineralizues dhe kështu bëhet më rezistent ndaj kariesit të dhëmbëve. Pasta përmban një komponent tkurrës që zvogëlon gjakrrjedhjen.

Doni dhëmbë më të bardhë por jeni të shqetësuar për efektet negative të zbardhimeve profesionale?

Pasta zbardhuese Lacalut® White zbardh dhëmbët tuaj pa përdorimin e peroksidit të hidrogjenit, pra është i sigurtë për përdorim dhe pa efekte anësore. Ajo rivendos bardhesinë natyrale të dhëmbëve pa kimikate agresive.

*Nuk përmban sheqer.

Për rezultate më të mira, përdorni Lacalut® White rregullisht për të paktën 1 muaj.

Brand

Lacalut

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Kategoria

Higjena e gojës

Sasia

75 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lacalut® White 75 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by