Lait Hydra Energisant

0 Orders
#
In stock
2,100L

Description

Lait Hydra Energisant

200ml

Një nga produktet më të mira për kujdesin e lëkurës, ka një formulë të shkëlqyer që mund të sigurojë hidratim të thellë në lëkurë, duke arritur depërtim të shpejtë dhe duke lënë një parfum delikat në lëkurë.
Ajo gjithashtu ka një cilësi të freskët dhe të lehtë.

Brand

Elancyl

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by