Lait Mineral SPF 50+

0 Orders
#
In stock
3,100L

Description

Lait Mineral SPF 50+

100ml

Avene Soins Solaires Mineral, Sunscreen Moisturizing Skin SPF50 + 100ml
Asnjë filtër kimik. Pa parfum. Mbrojtje shumë e lartë e diellit për lëkurën e papërshkueshme. Shumë rezistent ndaj ujit. Mbrojtje shumë e gjerë UVB-UVA. Fotostabil.
Pa paraben.

Përparësitë e tij:

-Kombinim ekskluziv i përbërësve aktivë, arritje kërkimore Pierre Fabre:

-Filtër mineral, i qëndrueshëm dhe efektiv me kalimin e kohës, duke ofruar MBROJTJE M T MIR NGA UVB DHE UVA (e shkurtër dhe e gjatë).

-Pro-tokoferil, ANTI-oksidues i fuqishëm, për të mbrojtur qelizat nga radikalet e lira.

-Ujë termal Avène me STABILITET DHE VETI ANTI-INFRARED.

-Cilësi e pasur dhe kremoze që hidraton * lëkurën e lëkurës jo të përshkueshme.

* Hidratimi i shtresave sipërfaqësore të lëkurës

– Lëkura jotolerante dhe alergjike në filtrat dhe aromat kimike.
– Lëkura jotolerante e fëmijëve dhe të rriturve.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by