Lacto Defence

0 Orders
#Apharm 003
In stock
2,340L

Description

Lakto Defence

10 x 3 gr

Për parandalimin  dhe terapinë e infeksioneve virale. 

Lacto defence është një shtesë ushqimore me ëmbëlsues me bazë Laktoferrinën (nga qumështi), i indikuar për parandalimin  dhe terapinë e infeksioneve virale. Mos tejkaloni dozën ditore të këshilluar.

Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç. Shtesat ushqimore nuk synojnë të zëvëndësojnë një djetë të larmishme, të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë.

* Pa laktozë

Përdorimi:

Merrni një stick në ditë, mundësisht në mes të paradites.

Përbërësit kryesorë *përmbajtja për nje bustinë :

Lctoferrin (nga qumeshti): 200 mg

Vitamina C ( Acid L- askorbik): 500 mg

Vitamina D (colecalciferol): 50μg

Përbësit e tjerë:

Maltodextrin; Aroma; Rregullator i aciditetit: acid citrik; Ngjyra: beta-Karotene; Agjentet kunder pastrimit: dioksidi i silikonit; Embelsues: sukratoza.

Brand

Lacto Defence

Additional information

Formulimi

Paketimi

Firma

Apharm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lacto Defence”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by