Lift and Firm Rich Cream

0 Orders
#
In stock
6,000L

Description

Lift and Firm Rich Cream

50ml

NUXE Merveillance® Expert Lift and Firm Rich Cream është një trajtim ushqyes kundër plakjes që lufton rrudhat e thella dhe humbjen e qëndrueshmërisë. I përshtatshëm për lëkurë të thatë dhe shumë të thatë, synon proteinat kryesore që janë të pranishme në lëkurë, kolagjenin dhe elastinën, duke e mbushur lëkurën dhe duke rritur qëndrueshmërinë. Me përdorim të vazhdueshëm, lëkura bëhet rrezatuese, më e fortë dhe shfaqja e rrudhave zbutet. Me 3 patenta të regjistruara në Francë, kjo gamë përmban Daylily Oléoactif që synon shenjat e plakjes në të gjitha format e saj. Lëkura hidratohet dhe rrudhat korrigjohen.

Brand

Nuxe

Për një regjim spektakolar të bukurisë, gama e lëkurës NUXE do të thotë që ju mund të zgjidhni kremin hidratues të fytyrës, kremin kundër plakjes dhe kremin për trupin hidratues më të përshtatshëm për moshën dhe llojin e lëkurës tuaj. NUXE, natyra është produktive.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by