Liftactiv Specialist Glyco-C

0 Orders
#
In stock
4,600L

Description

Liftactiv Specialist Glyco-C

10*2ml

Vichy Liftactiv Specialist Glyco-C Ampouls Night Peeling është një formulë sfiduese e moshës që vepron në lloje të ndryshme të hiperpigmentimeve në mbrëmje duke nxitur tonin e lëkurës dhe duke i dhënë lëkurës një pamje më të ndritshme dhe gjithashtu më të lëmuar.

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Formulimi

Open chat
Powered by