Liftactiv Specialist Peptide-C

0 Orders
#
In stock
4,600L

Description

Liftactiv Specialist Peptide-C

10*1.8ml

Ampulat Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C janë kombinimi i ri novator i një formule minimaliste dhe përbërësish të fuqishëm. Vitamina C e pastër e shoqëruar me peptidet kundër plakjes dhe acidin hialuronik është në gjendje të synojë të gjitha shenjat e plakjes. Po aq e rëndësishme është mënyra e re për ruajtjen e këtij produkti, pasi ampulat e qelqit qelibar ruajnë formulën nga rrezatimi ultraviolet, oksigjeni dhe drita, të cilat zakonisht degradojnë formulat. Brenda 4 orësh, lëkura bëhet 8.5% më e fortë dhe 23.5% më e tonifikuar, ndërsa pas 1 muaji përdorimi këmbët e sorrave zvogëlohen me 8.9% dhe rrudhat e ballit me 10.9%. Për më tepër, kjo formulë përmban vetëm përbërësit e nevojshëm për të punuar, duke u formuluar pa ndonjë aromë dhe duke përmbajtur vetëm përbërësit më të mirë që tregojnë rezultate brenda vetëm një muaji. Siç u tregua më lart, në një gjest të vetëm ju arrini një lëkurë më të ndritshme, më të fortë me rrudhat dhe vijat e zvogëluara dukshëm. Për këtë qëllim, Vichy e ka testuar këtë formulë gjatë një muaji në 47 gra në mënyrë që të vlerësojë rezultatet dhe rezultatet ishin dërrmuese: 83% e përdoruesve deklarojnë se lëkura e tyre është më rrezatuese dhe 81% mendojnë se lëkura është më e hidratuar.

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Formulimi

Open chat
Powered by