Liftactiv Supreme H.A Epidermic Filler

0 Orders
#
In stock
5,800L

Description

Liftactiv Supreme H.A Epidermic Filler

30ml

Serum inovativ kundër plakjes që synon të gjitha rrudhat dhe humbjen e trashësisë, në fytyrë dhe në konturet e syve. Korrigjimi ditor me dozën e duhur të formulës së koncentruar për rezultate të dukshme që përmirësohen në mënyrë progresive me përdorimin.

*bazuar në përqendrimin e formulës në HA të aplikuar dy herë në ditë

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Formulimi

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by