Liftactiv Supreme Nuit

0 Orders
#
In stock
5,300L

Description

Liftactiv Supreme Nuit

50ml

Pamje e re, e njëjta formulë e shkëlqyeshme! Formula jonë e përparimit të natës me Rhamnose. Ndihmon në luftimin e shenjave të plakjes së lëkurës duke zvogëluar dukshëm shfaqjen e rrudhave dhe duke ndihmuar në rritjen e qëndrueshmërisë së lëkurës. Rinia e lëkurës është rikthyer.

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by