Liftactiv Supreme PNM

0 Orders
#
In stock
5,300L

Description

Liftactiv Supreme PNM

50ml

Një hidratues kundër rrudhave dhe forcues që ndihmon në korrigjimin e shenjave të dukshme të plakjes së lëkurës, si rrudhat, humbjen e qëndrueshmërisë dhe ngjyrën e lodhur. Kjo formulë hidratuese ditore me 5% Origjinë Natyrale Rhamnose dhe Vichy Water Volcanic zbulon një ngjyrë dukshëm të freskët dhe rrezatuese.

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by