LIOTON 100.000*GEL 50G

0 Orders
#
In stock
847L

Description

LIOTON 100.000*GEL 50G

Për këmbë të lehta dhe të shëndetshme
Lioton® gel është një preparat farmaceutik, në trajtën e xhelit, për përdorim të jashtëm, që përmban heparinë. Ai është i vlefshëm, kur përdoret i vetëm ose sëbashku me trajtimin sistemik, në ato gjendje të sëmura, me natyrë inflamatore ose traumatike, të cilat përfitojnë nga veprimi lokal antieksudativ, antiedematoz, antikoagulant dhe disinfiltrant i tij.

Lioton® gel falë vetive të tij ka një fushë të gjerë përdorimi, kryesisht në trajtimin lokal të patologjive inflamatore të venave, në kushtet e mjekësisë së sëmundjeve të brendshme, kirurgjisë vaskulare, traumatologjisë apo ortopedisë.
Toleranca, si lokale ashtu edhe e përgjithshme, është shumë e mirë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIOTON 100.000*GEL 50G”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by