Lipstick Primer

0 Orders
#
In stock
3,150L

Description

Lipstick Primer

1.8ml

Produkt shumë inovativ, me një film të hollë dhe transparent, i krijuar posaçërisht për të rritur bukurinë e buzëve dhe për të përmirësuar performancën e buzëkuqit.

• Buzëkuqi zgjat më shumë
• Parandalon njollat e pakëndshme

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by