Liquid Vitamin D3 2500UI

0 Orders
#Solgar 016
In stock
2,830L

Description

Liquid Vitamin D3 2500UI

Vitaminë D3 në formë solucioni oral me shije portokalli

59ml

Vitet e fundit është venë re një rritje e numrit të personave të cilët kanë mungesë të vitaminës D në organizëm.

Për këtë arsye Solgar iu ofron një suplement në formë solucioni oral, lehtësisht i absorbueshëm nga organizmi. Solucioni ka shije portokalli dhe është zgjedhja e duhur për personat që kanë vështirësi në konsumimin e tabletave dhe kapsulave.

Marrja e suplementeve me vitaminë D rekomandohet kryesisht gjatë muajve të dimrit.

Vitamina D njihet për kontributin e saj në:

-përthithjen normale të kalçiumit dhe fosforit;

-ruajtjen e niveleve normale të kalçiumit në gjak;

-funksionimin normal të muskujve;

-mirëmbajtjen e kockave;

-forcimin e sistemit imunitar;

-pasjen e dhëmbëve të shëndetshëm;

-proçesin e ndarjes qelizore.

I përshtatur me dietën Kosher.

I përshtatshëm për vegjetarianë.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 0.5ml-1ml një ose dy herë në ditë, bashkë me ushqimin, ose siç këshillohet nga mjeku. Mos tejkaloni dozat e lejuara ditore.

Përbërësit:

Sunflower Seed Oil, Flavour: Natural Orange, Vitamin D3 (as cholecalciferol).

Brand

Solgar®

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liquid Vitamin D3 2500UI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by