LOMEXIN*600MG 2 OV VAG

0 Orders
#
In stock
457L

Description

LOMEXIN*600MG 2 OV VAG
Lomeksina që i përket familjes së antifungaleve . Ky medikament përdoret në trajtimin lokal të kandidozës gjenitale (ose kërpudhave mikroskopike) të superinfektuara por jo nga bakteret Gram +.

Në një kapsulë vaginale, ka 600.0 mg nitrat fentikonazol, për një sasi që korrespondon me bazën e fentikonazolit: 527.1 mg.
Përbërësit e tjerë janë parafina e lëngshme, parafina e lëngshme e lehtë, lecitina e sojës. Tunika: xhelatinë, glicerinë, dioksid titaniumi (E 171), etil parahidroksibenzoat i natriumit (E 214), parahidroksibenzoat propil natriumi (E 217).

Eksipientët me efekte të njohura janë parahidroksibenzoat i natriumit (E 214), parahidroksibenzoat propil natriumi (E 217) dhe lecithin soje.

Lomexin 600 mg vjen në një kuti me 1 ose 2 kapsula vaginale.

DOZA E LOMEKSINËS 600 MG KAPSULË VAGINALE

Doza e Lomexin 600 mg është 1 kapsulë vaginale ne darke, si një administrim i vetëm.
Kjo kapsulë duhet të futet në fund të vaginës në një pozicion të shtrirë.

Disa këshilla praktike në rast të infeksionit të kandidozave vaginale janë të domosdoshme për të trajtuar veten më shpejt dhe për të shmangur infeksionet e ardhshme: lares intim me pH asnjanës ose alkaline, veshja e të brendshmeve prej pambuku.
Në rast të menstruacioneve, trajtimi nuk duhet të ndërpritet.

Nëse infeksioni i kandidozave shoqërohet me kruajtje, rekomandohet të kombinohen kapsulat vaginale me një krem antifungal lokal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LOMEXIN*600MG 2 OV VAG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by