LOPERAMID*2MG 20TABL

0 Orders
#
In stock
228L

Description

LOPERAMID*2MG 20TABL

Loperamid është një antidiarreik i fuqishëm sintetik. Ai vepron drejtpërdrejt në paretet e zorrëve, ku lidhet me receptorët e opiateve, të cilët ngadalësojnë lëvizshmërinë e zorrëve. Loperamid frenon kështu veprimtarinë peristaltike, e cila çon në uljen e humbjes së lëngjeve dhe të elektrolitëve nga zorrët. Në këtë mënyrë vëllimi ditor i feçeve zvogëlohet, ndërkohë që veshtullia dhe dendësia e masës rritet.Gjithmonë merreni Loperamid sipas këshillës së mjekut. Në qoftë se nuk jeni i sigurt kontaktoni me mjekun ose farmacistin.

Mosha Dozimi ditor
1 tabletë = 2 mg
Mjekimi fillestar Mjekimi i mëvonshëm
Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç 2 tableta dhe më pas vazhdohet me 1 tabletë pas çdo defekimi 1 tabletë pas çdo defekimi; maksimumi 8 tableta
Fëmijët 8 – 12 vjeç 1 tabletë dhe më pas vazhdohet me 1 tabletë pas çdo defekimi Maksimumi 6 tableta
Fëmijët 5 – 8 vjeç Maksimumi 4 tableta
Fëmijët 2 – 5 vjeç Maksimumi 1.5 tableta

Doza mund të këtë nevojë për tu rritur ose për tu ulur. Mjeku juaj do t’ju këshillojë në përputhje me rrethanat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LOPERAMID*2MG 20TABL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by