Lumilogie DBLE Conc J&N

0 Orders
#
In stock
6,590L

Description

Lumilogie DBLE Conc J&N

30ml

Lierac Lumilogie Ditë dhe natë Korrigjimi i njollës së errët Koncentrati i dyfishtë 30ml është një koncentrat i dyfishtë që ndihmon në korrigjimin e njollave që dalin, njolla të dukshme, njolla të errëta.

Shtë një trajtim intensiv i ditës dhe i natës që synon 24H/24 3 llojet e njollave: në shfaqje, të dukshme dhe të ngulitura.

Ky koncentrat i dyfishtë përbëhet nga 2 formula ekskluzive, njëra për ditën dhe tjetra për natën.

Formula e ditës shton një veprim parandalues anti-oksidues në këtë lëng të zbukuruar,
Formula e natës ofron një veprim të tepërt të lëkurës në xhel-balsam me efekt zbutës të menjëhershëm,
Të gjitha në një aromë të freskët lulesh.

Brand

Lierac

Laboratorët LIERAC PARIS 40 vjet inovacion në shërbim të bukurisë së grave duke prezantuar kërkimet më të fundit mjekësore në dermokozmetikë. Që nga viti 1975, kur u themeluan nga një mjek i specializuar në estetikë, laboratorët LIERAC kanë shkruar risi në ADN-në e tyre me dëshirën për të përshtatur përparimet e mëdha në mjekësinë e përparuar në kozmetikë. Një vizion avangard i drejtuar nga ambicia për t'u ofruar grave trajtime dermokozmetike me performancë të lartë për të korrigjuar çrregullimet estetike që shfaqen me kalimin e kohës, në fytyrë dhe trup.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by