Luxury Cristal Gommage

0 Orders
#
In stock
8,120L

Description

Luxury Cristal Gommage

100ml

Mikrokristalet në Dermastir Crystal Gommage Peel do të heqin butësisht të gjitha papastërtitë dhe papastërtitë nga lëkura, duke e lënë atë të butë dhe të rinovuar. Dermastir Crystal Gommage Peel heq butësisht papastërtitë dhe qelizat e vdekura të lëkurës nga epiderma, falë veprimit të saj të butë të lëkurës.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by