Luxury Mask

0 Orders
#
In stock
8,120L

Description

Luxury Mask

50ml

Maska luksoze Dermastir është një trajtim që zvogëlon shpërthimet, njollat dhe skuqjen e lëkurës. Maska luksoze Dermastir pastron dhe balancon lëkurën, e cila duket më e re dhe më e shëndetshme. Maska luksoze Dermastir siguron një veprim të fortë riparues në lëkurë. Maska luksoze është një trajtim specifik që synon shpërthimet dhe skuqjen e lëkurës. Lëkura rezulton e pastruar, më e ndritshme, më e shëndetshme dhe më e qetë. Pas përdorimit të maskës Luxury, lëkura bëhet më e pastër, më e re dhe elastike.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by