MAALOX*(400+400)MG 40TABL MAST

0 Orders
#
In stock
392L

Description

MAALOX*(400+400)MG 40TABL MAST

Tableta te pertypshme qe permbajne oksid alumini te hidratuar dhe hidroksid magnezi me veprim antiacid.
Perdoren ne rastet e dispepsise dhe refluksit gastro-ezofagal. Ul prodhimin e aciditetit ne stomak.

Perdoren 1-2 tableta max 4 here ne dite. Mund te merren 20 minuta deri 1 ore pas ushqimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAALOX*(400+400)MG 40TABL MAST”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by