Macrocol Sanavita 20 Buste

0 Orders
#SanaVita 006
In stock
2,540L

Description

Macrocol Sanavita 20 Buste

Sanavita Macrocol  është një integrator për rregullimin e tranzitit intestinal.

Indikohet në rastin e konstipacionit, fryrjeve dhe çrregullimeve të tjera në çdo person që nga fëmijët 3 vjeç, përfshirë edhe gratë shtatzëna.

Mënyra e përdorimit:

Femijët 3 – 6 vjeç: 1/2 bustine, 1 herë në ditë.

Femijët 7 – 11 vjeç: 1/2 bustine, 1 deri 2 herë në ditë.

Të rriturit, të moshuarit, fëmijët mbi 12 vjeç: 1 bustinë, 1 deri 3 herë në ditë.

Ne rast se merret për kohë të zgjatur reduktohet marrja 1 deri 2 herë në dite.

*Doza e plotë (1 bustinë) të tretet me 125 ml ujë apo me çdo lëng tjetër.

Përbërja:

  • Macrogol 3350, 13.125 g (doza e plotë – 1 bustinë).
  • Macrogol 3350, 6.563 g (1/2 dozës – 1/2 bustine)

 

 

Brand

Macrocol

Sana Vita

Additional information

Formulimi

Firma

Paladin Pharma

Sasia

20

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Macrocol Sanavita 20 Buste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by