Magic Power Eyeshadow Pencil

0 Orders
#
In stock
2,520L

Description

Magic Power Eyeshadow Pencil

1.54g

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by