Magnesium Citrate

0 Orders
#Solgar 015
In stock
2,620L

Description

Magnesium Citrate

Integrator me magnez për muskujt dhe nervat

Paketim x 60 tableta

Suplement ushqimor që përmban magnez në formën e citratit të magnezit (kripë tepër e absorbueshme nga organizmi).

Magnezi rregullon transportin, përthitjen e kalçiumit, shton fluksin e tij në kocka dhe rrit mineralizimin e tyre.

Së bashku me ATP, magnezi ndihmon në çlirimin e energjisë gjatë proçeseve metabolike.

Mbështet funksionin e nervave dhe muskujve.

Pa OMGJ.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

Pa konservues.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues.

Pa aromatizues artificialë.

I përshtatshëm për vegjetarianë dhe veganë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente dhe keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 2 tableta në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Serving Size: 2 Tablets
AMOUNT PER SERVING % DV
Magnesium (as magnesium citrate) 420 mg 100%
Other Ingredients: Microcrystalline Cellulose, Vegetable Cellulose, Silica, Dicalcium Phosphate, Vegetable Magnesium Stearate, Titanium Dioxide, Vegetable Glycerin.

Brand

Solgar®

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnesium Citrate”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by