Magnesium Vitamin B6

0 Orders
#Solgar 014
In stock
1,800L

Description

Magnesium Vitamin B6

Integrator me magnez

dhe vitaminë B6

Paketim x 100 tableta

Magneziumi është një mineral i cili luan një rol të rëndësishëm në përthithjen e kalçiumit.

Ai nxit sekretimin e kalçitoninës dhe rrit sasinë e kalçiumit në kocka, duke ndikuar pozitivisht në mineralizimin e kockave.

Magnezi është mjaft i rëndësishëm dhe për mirë-funksionimin e nervave dhe muskujve.

Prania e vitaminës B6 ndihmon në çlirimin e energjisë nga proçese të ndryshme metabolike në organizëm.

Nuk përmban OMGJ.

Pa derivate të majasë dhe grurit.

Pa produkte të bulmetit.

Pa sheqer.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues artificialë.

Pa natrium.

I çertifikuar për mungesën e gluten.

I përshtatur me dietën Kosher dhe Halal.

I përshtatshëm për vegjetarianë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Si suplement ushqimor rekomandohet të merren 3 kapsula në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Serving Size: 3 Tablets
AMOUNT PER SERVING % DV
Vitamin B6 (as pyridoxine HCI) 25 mg 1,417%
Magnesium (as magnesium oxide) 400 mg 95%
DV = Daily Value
Other Ingredients: Microcrystalline Cellulose, Vegetable Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Silica, Vegetable Glycerin, Titanium Dioxide Color.

Brand

Solgar®

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnesium Vitamin B6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by